praktik på lyko

Lediga jobb

framtiden är här!

Wow! Vi är så glada att du är instresserad av just oss som arbetsgivare! På Lyko skulle vi vilja erbjuda praktik till alla om vi kunde! MEN det går inte såklart. Vi försöker annonsera här när vi söker praktikanter, men vi är också öppna för spontanansökningar.

var finns vi egentligen?🧐

Vi har huvudkontor i Vansbro och Stockholm och IT-hubbar i Borlänge och Lund. Vi tror att en fysisk närvaro är en förutsättning för en lyckad praktikperiod. Nedan kan du se var de olika delarna av vår verksamhet håller till. Passar det dig perfekt? Toppen, välkommen in med din spontanansökan!

här finns vi!

IT – Vansbro, Borlänge, Lund
Logistik – Vansbro
Kundservice – Vansbro
Marknad – Stockholm
Online – Vansbro och Stockholm
Inköp – Vansbro och Stockholm
HR – Vansbro och Stockholm
Lön – Stockholm
Ekonomi – Stockholm
Produktion – Stockholm

eventen

Som en del av vår marknadsföring så är vi ibland med och sponsrar olika spännande event. Våra frisörer representerar Lyko på till exempel den fashionabla ELLE-galan! Coolt, eller hur?!

laget

Det går fort i hockey – så även på Lyko och här blir du snabbt en del av laget. Vi samarbetar också med längdlandslaget för att se till att de har goda förutsättningar i spåren. 

alla sätt är rätt

Skönhet är svårt, och vi tror inte vi har alla svar – därför brukar vi säga att alla sätt är rätt. Du är MER än välkommen att bidra med dina perspektiv!