Frisör på Lyko

Lediga jobb

Älskade frisör!

Kanske visste du inte att Lyko är sprunget ur Rita och Stefan Lykos frisörsalong i Dalarna? Därför ligger frisöryrket extra varmt om hjärtat –  det är en del av vårt DNA. Vi letar hela tiden efter nya frisörtalanger som vill göra alla kunder som sitter i deras stol till världens lyckligaste (och snyggaste)! 💇

Så är du en utbildad frisör som alltid sätter din kunds hår och välmående främst, då letar vi efter dig! 

 

Varför jobba hos oss då?

Helt uppenbart så är vi ju Sveriges skönaste arbetsgivare, men du kanske kräver mer övertalning än så? I knew it… Vi har samlat sex bra anledningar nedan!

och PSSST! Vi har hört att det inte är så vanligt med kollektivavtal inom frisöryrket… tur att vi gillar att vara annorlunda då – för vem gillar inte 5 veckors betald semester?!

Eventen

Som en del av vår marknadsföring sponsrar vi många spännande event. Som frisör innebär det att det finns möjlighet att representera Lyko på både fashionabla ELLE-galan, partnerevent eller längdskidlandslaget. Ballt, va?!

Produkterna

På Lyko har vi över 55 000 produkter från fler än 1000 varumärken. Som frisör innebär det att du har alla de professionella varumärken du behöver, plus att det finns en mängd nya, roliga och spännande produkter att testa!

Hälsan

Vi har inte bara hälsosamma partners, vi bryr oss också om din hälsa! För att ge dig förutsättningar ger vi ett friskvårdsbidrag varje år och rabatt på SATS! Som frisör har du dessutom rätt att göra en hälsokontroll via oss vart tredje år – allt för att du ska må bra!

Salongerna

Våra salonger finns på fler än 20 attraktiva platser runt om i Sverige och Norge, så som Mall of Scandinavia i Stockholm, Emporia i Malmö, Femman i Göteborg och Karl Johan i Oslo.

Teamet

Som frisör tillhör du ett härligt team av 45 andra frisörer. Du är m.a.o inte ensam! Tilsammans har ni dessutom ert egna community online där ni t.ex. kan ställa frågor och bjuda på tips och råd!

Utvecklingen

Vi ser det som en självklarhet att skapa möjligheter för utveckling. Som frisör hos oss har du därför möjlighet till både interna liksom externa utbildningar, frisörträffar och produktgenomgångar.

Intervju - Läs mer om att vara frisör hos oss!

Drömjobbet: Frisör på Lyko

Bye bye CV och personligt brev

Just ja, en sista sak! Kom ihåg att du inte behöver ha CV eller personligt brev för att söka jobb hos oss. På Lyko tror vi nämligen att vem du är och vad du har för förmågor är viktigare än din tidigare erfarenhet. Bra va?!