frisör på lyko

Lediga jobb

vi satsar på dig!

På Lyko satsar vi stort på våra frisörer och letar hela tiden efter nya frisörtalanger som vill göra alla kunder som sitter i deras stol till världens lyckligaste (och snyggaste)! 💇

Så är du en utbildad frisör som alltid sätter din kunds hår och välmående främst, då letar vi efter dig! 

 

varför jobba hos oss då?

Helt uppenbart så är vi ju Sveriges skönaste arbetsgivare, men du kanske kräver mer övertalning än så? I knew it… Vi har samlat sex bra anledningar nedan!

och PSSST! Vi har hört att det inte är så vanligt med kollektivavtal inom frisöryrket… Tur att vi gillar att vara annorlunda då!

salongerna

Våra salonger och butiker finns på fler än 30 attraktiva platser runt om i Sverige och Norge, så som Mall of Scandinavia i Stockholm, Emporia i Malmö, Femman i Göteborg och Karl Johan i Oslo.

teamet

Som frisör tillhör du ett härligt team av ca 70 andra frisörer. Du är m a o inte ensam! Tilsammans har ni dessutom ert egna community online där ni t ex kan ställa frågor och bjuda på tips och råd!

utvecklingen

På Lyko ser vi det som en självklart att skapa möjligheter för utveckling. Som frisör hos oss har du därför möjlighet till både internutbildningar och fortbildning genom ”Lyko Academy”!

eventen

Som en del av vår marknadsföring så är vi ibland med och sponsrar olika spännande event. Som frisör innebär det att det finns möjlighet att representera Lyko på till exempel den fashionabla ELLE-galan! Nice, eller hur?!

produkterna

På Lyko har vi över 60 000 produkter från fler än 1000 varumärken. Som frisör innebär det att du har alla de professionella varumärken du behöver, plus att det finns en mängd nya, roliga och spännande produkter att testa!

hälsan

För att ge dig som medarbetare förutsättningar att ta hand om din hälsa ger vi dig ett generöst friskvårdsbidrag per år och rabatt på SATS! Som frisör har du dessutom rätt att göra en hälsokontroll via oss vart tredje år – allt för att du ska må bra!

bye bye cv och personligt brev

Btw, på Lyko tror vi att vem du är och vad du har för förmågor är viktigare än din tidigare erfarenhet. Därför har vi skrotat kravet på CV och personligt brev. Smidigare för dig som kandidat, mer träffsäkert för oss som arbetsgivare och mer tidseffektivt för oss båda! En win-win-win helt enkelt! 

läs mer om att vara frisör hos oss! 💇‍♀️

Drömjobbet: Frisör på Lyko

bye bye cv och personligt brev

Just ja, en sista sak! Kom ihåg att du inte behöver ha CV eller personligt brev för att söka jobb hos oss. På Lyko tror vi nämligen att vem du är och vad du har för förmågor är viktigare än din tidigare erfarenhet. Bra va?!