Jobba i butik!

Lediga jobb

Skapa wow-känsla!

Slänger man upp Lyko i luften är det lätt att tänka e-handel, men visste du att vi har fler än 30 butiker och 70 frisörer också! Vi tror nämligen stenhårt på kombinationen av skönhet och service med ambitionen att locka fram det allra bästa ur varje kund! För att lyckas med det behöver vi dig, så sök bara sök!

Beauty bonanza deluxe

På Lyko vill vi inte bara att våra kunder ska gilla oss. Vi vill att de ska ÄLSKA oss! Det gör vi genom att ge kunden en WOW-upplevelse hen sent ska glömma! Så om du har ”the WOW-factor”, sök ett av våra lediga jobb!

Varför jobba hos oss då?

Helt uppenbart så är vi ju Sveriges skönaste arbetsgivare, men du kanske kräver mer övertalning än så? I knew it… Vi har samlat tre bra anledningar nedan!

Trygghet

På Lyko ser vi det som en självklart att ge våra medarbetare trygga anställningsvillkor. Därför omfattas du som butiksmedarbetare av både kollektivavtal och avtalspension av Lyko. Hur bra?!

Hälsa

Dags att ta tag i träningen? För att ge dig som medarbetare förutsättningar att ta hand om din hälsa och vara ditt bästa jag ger vi dig ett generöst friskvårdsbidrag per år och rabatt på SATS! Schysst va?!

..och schyssta rabatter

Dags att fylla på badrumsskåpet? På Lyko har vi över 55 000 skönhetsprodukter och självklart får du som anställd schyssta rabatter på både produkter och behandlingar hos oss. Sweet!

Kolla in oss på youtube:

Bye bye CV och personligt brev

Just ja, en sista sak! Kom ihåg att du inte behöver ha CV eller personligt brev för att söka jobb hos oss. På Lyko tror vi nämligen att vem du är och vad du har för förmågor är viktigare än din tidigare erfarenhet. Bra va?!