IT på Lyko!

Lediga jobb

Full fart framåt!

På Lyko växer vi så det knakar och allteftersom vi blir större så växer också behovet av såväl fler affärsstödjande system som mer IT-kompetens. Utan det klarar vi inte av ökade volymer och riskerar att tappa fart. Därför var vårt mål under 2022 att fördubbla vårt techteam, och vi har inga planer på att bromsa. Yay! När kan du börja?

Varför jobba hos oss då?

Varför inte?! Nä skämt å sido, anledningarna till att jobba hos oss är många. Förutom diverse självklarheter som att vi har kollektivavtal, att du får ett generöst friskvårdsbidrag och en massa schyssta rabatter på våra produkter osv. så tror vi att du vill jobba hos oss framförallt för att…

Testa dig fram

Inom IT på Lyko jobbar vi med allt från utveckling av vår e-handelsplattform och app till utveckling av våra affärsstödjande system inom bland annat logistik, lager och kassa. Det gör bland annat att du får en unik chans att testa på olika områden och hitta det som passar just dig!

Bygg för framtiden

Gillar du att bygga nytt, bygga om, bygga ut? Som en del av vårt tech team får du vara med och bygga en massa spännande lösningar! På Lyko tror vi nämligen på att bygga så mycket som möjligt själva eftersom vi vet att när vi tar eget ägandeskap blir slutprodukten ofta så mycket bättre! Håller du med?!

Jobba med helheten

Trött på att bara vara med och leverera en del av lösningen? Hos oss får du vara med i hela kedjan och drifta det du är med och bygger upp. Att vi inte har något tungt tekniskt arv gör också att du snabbt kan röra dig framåt och ta fram de bästa lösningarna för att serva verksamheten på bästa sätt.

Möjlighet att växa

Känns det ibland som att du är den smartaste i rummet? Kanske härligt i stunden men kan bli rätt tråkigt i längden. Hos oss får du vara en del av ett expansivt bolag med aggressiva tillväxtplaner där det händer mycket! Det gör att du hela tiden kommer att utmanas i att tänka nytt. Tänka större. Tänka smartare.

Bli en i laget

På Lyko är tillväxt och förändring vardag, och för att vi ska klara det måste vi hålla ihop! Därför lägger vi extra mycket krut på att löpande boosta teamkänslan. Det innebär att du får vara med på alltifrån större kick-offer till mindre aktiviteter som AW:s, padelturningar och en massa annat kul!

Frihet att välja själv

Working 9 to 5? Nope, inte om du inte vill! På Lyko bryr vi oss mindre om exakt vilka arbetstider du jobbar och mer om vad du levererar. Var du är placerad spelar inte heller så stor roll, men vi ser gärna att du kan arbeta minst 1 dag i veckan från något av våra kontor i Stockholm, Vansbro, Borlänge eller Lund.

Vad säger våra IT-medarbetare?

Daniel Wikar

Daniel Wikar

Head of BI & Data Analytics


”Vi på Lyko är inte som alla andra, vågar nog till och med påstå att vi inte är som någon annan. Om du vill ha kul på jobbet, vara delaktig från ax till limpa och skörda frukterna av ditt eget arbete så är Lyko platsen för dig!

Anders Ekdahl

Anders Ekdahl

Senior Tech & Architecture, Consultant & Founder på Commerce Mind

Lyko ligger verkligen i framkant, lika mycket kring tech som hur man fattar beslut. Det går fort, det finns mycket know-how internt och en röd tråd i vad man vill göra, vilket gör det oerhört stimulerande att få vara med som extern rådgivare.

Yvonne Olsson

Yvonne Olsson

System Solutions Architect


”Att jobba på Lyko är spännande och jag lär mig nya saker varje dag. Att ha bra kollegor är viktigt för mig och här på Lyko jobbar de bästa, vilket gör det extra kul att gå till jobbet.”

Jörgen Tigerstrand

Jörgen Tigerstrand

Product Area Manager


”Jag gillar framåtandan i Lyko och modet och viljan som finns att tillsammans våga anta utmaningar och hitta lösningar som på bästa sätt tar oss framåt. På IT inom Lyko är du dessutom direkt med och skapar nytta för våra kunder och kollegor, vilket är superkul!”

Bye bye CV och personligt brev

På Lyko tror vi att vem du är och vad du har för förmågor är viktigare än din tidigare erfarenhet.

Därför har vi skrotat kravet på CV och personligt brev och jobbar istället med urvalsfrågor när vi rekryterar. Smidigare för dig som kandidat, mer träffsäkert för oss som arbetsgivare och mer tidseffektivt för oss båda! En win-win-win helt enkelt!

Så tveka inte att söka. Vi behöver dig!

Hittar du inte rätt?

Du kanske sitter på HELT rätt IT-kompetens som skulle lyfta vår produkt till nästa nivå, MEN hittar inte en tjänst som passar dig? Coolt, det gillar vi! Skicka då in en spontanansökan HÄÄÄÄR!