Jobba på lagret!

Lediga jobb

Lyko 💜 Dalarna!

Hjärtat av Lyko ligger i Vansbro, Dalarna. Där arbetar varje dag hundratals medarbetare med att se till att våra kunders ordrar plockas, packas och skickas så snabbt det bara går. Hit söker vi folk nästan hela tiden så om du vill ha ett aktivt och varierande jobb kanske det är något för dig?!

Varför jobba hos oss då?

Helt uppenbart så är vi ju Sveriges skönaste arbetsgivare, men du kanske kräver mer övertalning än så? I knew it…Vi har samlat tre bra anledningar nedan!

Vi har både trygghet, värnar om din hälsa och såklart SJUKT SCHYSSTA rabatter!

Kom igen, det blir KUL!

Trygghet

På Lyko ser vi det som en självklart att ge våra medarbetare trygga anställningsvillkor. Därför omfattas du som lagermedarbetare av både kollektivavtal och får avtalspension av Lyko. Hur bra?!

Välmående

En god hälsa är en förutsättning för att vara sitt bästa jag! För att ge dig som medarbetare förutsättningar att ta hand om din hälsa ger vi därför dig som medarbetare ett generöst friskvårdsbidrag per år! Schysst va?!

...och schyssta rabatter

Dags att fylla på badrumskåpet? På Lyko har vi över 55 000 skönhetsprodukter och självklart får du som anställd schyssta rabatter på både produkter och behandlingar hos oss. Sweet!

Våra warehouse heroes svarar:

Upplever du att du lär dig något på Lyko?

”Varje dag känner jag att jag lär mig nya saker, en fantastiskt skön känsla! Och att få vara med på Lykos ”resa” framåt är ju sjukt spännande.”

Lagermedarbetare, Pack & Plock

Vad är det bästa med att jobba på Lyko?

”Det bästa med jobbet är såklart alla härliga kollegor, klyschigt men sant. Sen gillar jag när det är full fart hela tiden och det är det ju verkligen här!”

Lagermedarbetare, Varupåfyllnad

Är Lyko den bästa möjliga arbetsgivaren för dig?

”Vill inte vara någon annanstans än på Lyko just nu. Bra chefer, bra kollegor och jäkligt bra stämning. Trivs helt fantastiskt bra!”

Medarbetare, Internservice

Therese Lindgren besöker Lykos lager i Vansbro

Häng med en dag på lagret!

Bye bye CV och personligt brev

Just ja, en sista sak! Kom ihåg att du inte behöver ha CV eller personligt brev för att söka jobb hos oss. På Lyko tror vi nämligen att vem du är och vad du har för förmågor är viktigare än din tidigare erfarenhet. Bra va?!