Annat kul hos oss!

Lediga jobb

Oändliga möjligheter!

Idag är vi ca 900 medarbetare som jobbar på Lyko, varav ungefär 200 är tjänstemän som jobbar på (eller utgår ifrån) ett av våra kontor. Hos oss finns team som jobbar med alltifrån kundservice och IT till marknadsföring och inköp, så möjligheterna till att hitta en tjänst som passar just dig är många! 

Exempel på annat kul hos oss:

HR

Kanske är du grym på personalfrågor, rekrytering och ledarutveckling? Eller kommunicerar, skapar content och tycker det är viktigt med härliga events och bra ambiance på kontoret? Välkommen till HR!

Marknad

Är du en content creator med känsla för copy och ord, kanske även foto och efterbearbetning? Eller är du en projektledare som älskar skönhet och event? Välkommen till marknadsavdelningen!

Ekonomi

Du gillar kanske valutaväxling, löneutbetalningar och annat siffergöra? Du *brinner* för att fakturor hamnar rätt, budgeten hålls och bokföringen i slutändan är flawless!

Inköp

En viktig del i din vardag är att det finns rätt produkter på hyllorna...i badrumsskåpet. För att möjliggöra det måste vi såklart ta in dem i sortimentet på Lyko. Vilket blir nästa varumärke?

Online

Går det snabbt på ditt tangentbord? Har du idéer på hur e-handeln kan bli SÅ mycket mer *seamless*. Hallå, Online ropar på dig!

Logistik

Kreativ på att hitta lösningar och effektivisera flöden? Jepp, logisitik är rätt för dig! Effektivt!

Kundservice

Vurmar du genuint för kundservice, oavsett om det handlar om att rekommendera rätt hårinpackning, eller om det gäller att dra på sig Sherlock Holmes-rocken och undersöka varför ett paket levererats till Varpaisjärvi istället för till Nacka? Välkommen!

Produktion

Hemligheten bakom skönhetsprodukterna på hyllan känner du till, för du har såklart varit med i produktionen av dem. Robot- och människohantering i perfekt combo!

Own brands

Är du en riktig marketeer, fena på att bygga varumärken, stjärna på hudvårdsformuleringar eller kanske hitta en ny fabrik för våra ögonfransböjare? Då hör du hemma på Own Brands!

Vad är annat kul då?

Varför jobba hos oss då?

Helt uppenbart så är vi ju Sveriges skönaste arbetsgivare, men du kanske kräver mer övertalning än så? We knew it… Vi har samlat tre bra anledningar nedan!

Vi har både trygghet, värnar om din hälsa och såklart SJUKT SCHYSSTA rabatter!

Kom igen, det blir KUL!

Hälsa

Dags att ta tag i träningen? För att ge dig som medarbetare förutsättningar att ta hand om din hälsa och vara ditt bästa jag ger vi dig ett friskvårdsbidrag  och rabatt på SATS! Schysst va?!

Trygghet

På Lyko ser vi det som en självklart att ge våra medarbetare trygga anställningsvillkor. Därför omfattas du som tjänsteman av kollektivavtal och får tjänstepension enligt ITP1 hos oss. Hur bra?!

...och schyssta rabatter

Dags att fylla på badrumsskåpet? På Lyko har vi över 55 000 skönhetsprodukter och självklart får du som anställd schyssta rabatter på både produkter och behandlingar hos oss. Sweet!

Ledare på Lyko

Wrooom! Hör du? Det är vi på Lyko som satt plattan i mattan på resan mot att bli störst. Med ett högt tempo blir det desto viktigare med schyssta ledare som sätter riktingen för teamet och får alla med sig på resan. Vi tror att det är så pass viktigt att vi under 2022 upprättade ett nytt ledarprogram som nu över 100 chefer genomgått – coolt va? Teamwork makes dreamwork!

Bye bye CV och personligt brev

Btw, på Lyko tror vi att vem du är och vad du har för förmågor är viktigare än din tidigare erfarenhet. Därför har vi skrotat kravet på CV och personligt brev. Smidigare för dig som kandidat, mer träffsäkert för oss som arbetsgivare och mer tidseffektivt för oss båda! En win-win-win helt enkelt! ✌️