annat kul hos oss

Lediga jobb

oändliga möjligheter!

Idag är vi ca 900 medarbetare som jobbar på Lyko, varav ungefär 200 är tjänstemän som jobbar på (eller utgår ifrån) ett av våra kontor. Hos oss finns team som jobbar med alltifrån kundservice och IT till marknadsföring och inköp, så möjligheterna till att hitta en tjänst som passar just dig är många! 

exempel på annat kul hos oss

varför jobba hos oss då?

Helt uppenbart så är vi ju Sveriges skönaste arbetsgivare, men du kanske kräver mer övertalning än så? We knew it… Vi har samlat tre bra anledningar nedan!

Vi har både trygghet, värnar om din hälsa och såklart SJUKT SCHYSSTA rabatter!

Kom igen, det blir KUL!

hälsa

Dags att ta tag i träningen? För att ge dig som medarbetare förutsättningar att ta hand om din hälsa och vara ditt bästa jag ger vi dig ett generöst friskvårdsbidrag per år och rabatt på SATS! Schysst va?!

trygghet

På Lyko ser vi det som en självklart att ge våra medarbetare trygga anställningsvillkor. Därför omfattas du som tjänsteman av kollektivavtal och får tjänstepension enligt ITP1 hos oss. Hur bra?!

...och schyssta rabatter

Dags att fylla på badrumsskåpet? På Lyko har vi över 55 000 skönhetsprodukter och självklart får du som anställd schyssta rabatter på både produkter och behandlingar hos oss. Sweet!

bye bye cv och personligt brev

Btw, på Lyko tror vi att vem du är och vad du har för förmågor är viktigare än din tidigare erfarenhet. Därför har vi skrotat kravet på CV och personligt brev. Smidigare för dig som kandidat, mer träffsäkert för oss som arbetsgivare och mer tidseffektivt för oss båda! En win-win-win helt enkelt! ✌️