Flagship store

Your Beauty Playground

Lediga jobb

Flagship store

Your Beauty Playground

Lediga jobb

 

 

Vill du vara med och skapa världens häftigaste beauty playground?

 

Tillsammans skapar vi en plats på gränsen mellan skönhet och nöjesfält, och vi behöver ett helt gäng beauty-entusiaster till vår hjälp. I våra butiker handlar det att ge liv åt vårt varumärke – en riktig beauty playground. Intresserad? Kul! Fortsätt läsa 👇

En beauty playground, vad är det?

Det är här det roliga börjar – för det är ju ingen som vet? Det kan vara exakt vad vi vill att det ska vara.  Tillsammans skapar vi en kreativ, färgsprakande och inspirerande butik där fantasin kan släppas lös på riktigt! PR och influencer-event, produktlanseringar, livepodd, livestream och episka halloweenfester är några av de event vi redan haft i våra flaggskepp.

Klicka igång videon för att se vår senaste öppning!

Vad är det vi söker då?

Allt från tivolichef och akrobater – eller Head of Beauty Playgrund och Service Excellance Managers beroende på hur man ser det. Men också makeupartister, och butikssäljare. Eller varför inte visual merchandiser, hudterapeut eller frisör?! 

Här handlar det om att lämna ett WOW!

Det kanske inte kommer som en chock men vi ÄLSKAR verkligen att wow:a våra kunder. Det handlar inte bara om att hitta rätt produkt på hyllan, utan också bjuda på en skönhetsdusch á la Lyko. Varför inte lockar, livepodd, konfetti och lösögonfransar? Allt är möjligt! Och är det inte möjligt så löser vi det ändå.

Vad vi tror på:

Förutom dig då…

Våra fffff, ja fem F

Här på Lyko är vi Fun, Friendly, Focused, Fabulous och Fucking Lucky. Är det nödvändigt att stämma in på allt? Näe, men vi tror det är en förutsättning för att trivas bra hos oss. Och, det är ju kul att ha kul?

Alla sätt är rätt

Beauty-jungeln är stor, djup, snårig, ja ibland lite läskig till och med. Vad är egentligen rätt – och vad är fel? Vi tror att alla sätt är rätt!

Your beauty playground

Skönhet ska vara kul! Våra butiker är till för att känna, kladda, smörja och spraya – här går vi all in lekplats!

Varför jobba hos oss?

Helt uppenbart så är vi ju Sveriges, kanske världens skönaste arbetsgivare, men du kanske kräver mer övertalning än så? We knew it… Vi har samlat tre bra anledningar nedan!

Trygghet

På Lyko ser vi det som en självklarhet att ge våra medarbetare trygga anställningsvillkor. Därför omfattas du som butiksmedarbetare av både kollektivavtal och avtalspension, hur bra?!

Hälsa

Dags att ta tag i träningen? För att ge dig som medarbetare förutsättningar att ta hand om din hälsa och vara ditt bästa jag ger vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och rabatt på SATS! Nice va?!

..och schyssta rabatter

Dags att fylla på badrumsskåpet? På Lyko har vi över 55 000 skönhetsprodukter och självklart får du som anställd schyssta rabatter på både produkter och behandlingar hos oss. Sweet!

Bye bye CV och personligt brev

Just ja, en sista sak! Kom ihåg att du inte behöver ha CV eller personligt brev för att söka jobb hos oss. På Lyko tror vi nämligen att vem du är och vad du har för förmågor är viktigare än din tidigare erfarenhet. Bra va?!

PSST! Hittar du ingen ledig tjänst som passar dig? Kom tillbaka snart igen för då söker vi fler tjänster till vår beauty playground!